Getcover4bestelauto.nl voor bestelautoverzekeringen

getcover4bestelauto.nl

Getcover4bestelauto.nl is een onderdeel van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV.

Wij zijn een verzekeringskantoor uit westervoort met een team enthousiaste en gedreven vakmensen die samen jarenlange ervaring hebben op het terrein van bedrijfsverzekeringen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij jou zeker helpen met het afsluiten van de meest geschikte bestelautoverzekering voor jouw bedrijf.

 

Wat doen wij nog meer?

Het specialisme van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is het afsluiten van verzekeringen voor bedrijfsrisico’s die lastig te verzekeren zijn. In een persoonlijk gesprek analyseren wij, samen met jou, de specifieke bedrijfsrisico's van jouw onderneming. Vervolgens krijg jij van ons adviezen over het best passende verzekeringspakket.

Heb je interesse in een risicoanalyse voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij kunnen je alles vertellen over het maken van een analyse van jouw bedrijfsrisico's.

 

Goed om te weten!

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV beschikt verder over:

  • Een vergunning van het AFM.
  • Een aansluiting bij het Klachteninstituut Kifid.

Dit betekent dat jij van ons kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare adviezen mag verwachten. Mocht je toch niet tevreden zijn over onze dienstverlening, vertel het ons. Wij willen er graag voor zorgen dat de oorzaak van jouw ontevredenheid wordt opgelost.

 

Meer weten?

Wil jij meer weten over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV of over onze andere diensten? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze adviseurs.