Getcover4bestelauto.nl voor bestelautoverzekeringen

getcover4bestelauto.nl

Getcover4bestelauto.nl is een onderdeel van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV.

Wij zijn een verzekeringskantoor uit de regio Arnhem met een team enthousiaste en gedreven vakmensen die samen jarenlange ervaring hebben op het terrein van bedrijfsverzekeringen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij jou zeker helpen met het afsluiten van de meest geschikte bestelautoverzekering voor jouw bedrijf.

 

Wat doen wij nog meer?

Het specialisme van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV is het afsluiten van verzekeringen voor bedrijfsrisico’s die lastig te verzekeren zijn. Risico analyse met Risk ExplorerMet behulp van een riskmanagement programma analyseren wij de specifieke bedrijfsrisico van ondernemingen en geven wij hun adviezen over het best passende verzekeringspakket.

Heb je interesse in een riskmanagement analyse voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een Quickscan aan of neem contact op met onze Risk managers. Zij kunnen je alles vertellen over het maken van een analyse van jouw bedrijfsrisico's.

 

Goed om te weten

GetCover Bedrijfsverzekeringen BV beschikt verder over:

  • Het certificaat van het RMIA.
  • Een vergunning van het AFM.
  • Een aansluiting bij het Klachteninstituut Kifid.

Dit betekent dat jij van onze Risk Managers kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare adviezen mag verwachten. Mocht je toch niet tevreden zijn over onze dienstverlening, vertel het ons. Wij willen er graag voor zorgen dat de oorzaak van jouw ontevredenheid wordt opgelost.

 

Meer weten?

Wil jij meer weten over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV, onze andere diensten of een riskmanagement analyse? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze Risk Managers.