Getcover4bestelauto.nl voor bestelautoverzekeringen

Contact opnemen

Contact opnemen met ons kantoor omdat jij eerst meer informatie wilt over een nieuwe verzekering voor jouw bestelauto? Dat kan. Jij kunt dan contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Heb jij een vraag over een lopende verzekering en vind je het antwoord niet bij onze meest gestelde vragen? Ook in dat geval kun jij ons contactformulier gebruiken.

Heb je een dringende zaak met betrekking tot jouw verzekering(en) en wil jij hierover contact met ons opnemen?  Voor dit soort zaken zijn wij buiten kantoortijden ook per mail en WhatsApp bereikbaar.

 

Schade aan een bestelauto melden?

Heeft jouw bestelauto of de aanwezige lading schade opgelopen? Meld deze schade dan altijd bij ons via mail of WhatsApp. Voor een snelle afhandeling van de schade is het belangrijk het volledig ingevulde en getekende schadeformulier mee te sturen. Heb je daarnaast getekende getuigenverklaringen, foto's of filmbeelden van de aanrijding? Stuur deze dan ook mee met jouw schademelding.

Onze schade-experts gaan vervolgens direct aan de slag met jouw schademelding. Geef in de schademelding ook aan op welk telefoonnummer jij bereikbaar bent in het geval onze schade-experts vragen hebben over de schade.

 

Het contactformulier

    Ik wil graag op de hoogte worden gehouden met nieuws en updates over mijn verzekeringen

     

    Na ontvangst zullen wij jouw vraag of opmerking zo snel mogelijk in behandeling nemen. Gaat jouw vraag of opmerking over jouw bestelauto? Vermeld dan, naast jouw e-mailadres en telefoonnummer, ook het desbetreffende kenteken in het bericht.